INTERVJU Z BORUTOM TURKOM pred nastopom 28.11. v Novem mestu

1. Za tabo je poškodba rame, odsotnost iz ringa in uspešna vrnitev z dvema zaporednima zmagama. Kako se počutiš pred dvobojem, ki sledi pred domačim občinstvom in kaj od njega pričakuješ?
Živjo, povratek je bil zelo uspešen, potreboval sem te dve zmagi, da si malo dvignem samozavest in da pridem spet v tekmovalni ritem. Trenutno se počutim super, treningi potekajo odlično kot vedno, saj imamo odličnega trenerja v Scorpion gymu, Iztoka Vorkapića. Prvič se bom boril v kategoriji do 73 kg, to ni moja kilaža, ampak vseeno sem sprejel borbo, kajti drugega nasprotnika žal ni bilo za mene. V to borbo želim iti sproščeno in da pokažem gledalcem kakšen borec sem. Pričakujem vsekakor zmago ter upam, da bo OŠ Drska polna gledalcev, da vsi naredimo pravi spektakel!
2. Kaj sledi v nadaljevanju tvoje kariere? Kakšni so tvoji cilji?
6.12., se pravi 1 teden po Novem mestu me čaka nova borba v Novem sadu, boril se bom z odličnim borcem Dimitrijem Tadićem. V nadaljevanju kariere si želim veliko odličnih borb, seveda brez poškodb. Cilji so mi SP kot EP, ter se tam pokazati v najboljši luči. Želel bi, da vsi ki imate radi borilni šport, kot tudi tisti, ki si želite v živo pogledati borbe, imate sedaj priložnost, da pridite 28.11. v OŠ Drska in navijajte za nas. Nismo nobeni pretepači, ampak športniki! Lep pozdrav!