Dragi, STARŠI in OTROCI

Otroci, ki se pogosto ukvarjajo s telesno dejavnostjo pri učenju dosegajo veliko boljše rezultate, kot njihovi vrstniki. Prav tako imajo večjo sposobnost koncentracije in pomnenja,  kar je posledica boljše prekrvavitve možgan in celega telesa. Vadba pri otrocih poskrbi za  večjo sproščenost, saj se tako lažje otresejo pritiskov in stresa šolskega vsakdanjika. Strokovnjaki poudarjajo, da je bistvenega pomena lastni izbor vadbe na otrokovo željo, zato ga ne silite v dejavnosti oziroma športe, ki mu niso všeč. Ne pozabite, da za uvajanje zdravih navad, nikoli ni prepozno. Druženje z vrstniki ob športu bo otroku koristilo tako telesno, kot duševno in socialno.

Trening TAJSKEGA BOKSA lahko pri nas obiskujejo otroci že od 7 leta dalje. Treninge vodijo licenčni trenerji z več letnimi izkušnjami. Otroci si s treningom pridobijo: spoštovanje, odločnost, pogum, samokontrolo, vztrajnost, odgovornost, samozavest, kondicijo, koordinacijo, vedenje o zdravi prehrani in izjemno sposobnost vzdrževanja lastnega ravnotežja. Naučijo se segrevanja in raztezanja telesa ter tehnik tajskega boksa, ki so raznolike, zanimive in učinkovite. Z rednim treningom se otroku ponuja možnost udeležbe na tekmovanjih, izobraževanjih, seminarjih, kjer se bo dodatno izobraževal v športu, imel bo motiv učenja jezika in spoznavanja kultur in druženja.                                                                                                                                                                           V svetu je tajski boks zelo razvit in zaželjen šport. V mnogih državah je vključen v redni program športne vzgoje, vojske, specialnih enot in varnostnih služb. Tajski boks je tradicionalna borilna veščina, ki izvira iz 17. stoletja in dosega visoko zanimanje in gledanost še danes, kar je razvidno iz številnih športnih spektaklov, ki jih prenašajo številne TV hiše, saj dvorane napolni tudi do 70.000 gledalcev.

NACIONALNI CENTER ZA TAJSKI BOKS  z 18 letno tradicijo vabi na trening tajskega boksa ! 

Vadbeni center CUBUS, Podbevškova 11, 8000 Novo mesto (Cikava)

Trenerji z mednarodno licenco in vaditelj:Mirko Vorkapić,Matjaž Bučar in Andrej Blatnik

Oprema:  kratka majica, kratke hlače ali spodnji del trenerke, rokavice -pomoč pri izbiri z nasvetom  trenerja, bandaže in kolebnica.

Trening:  PONEDELJEK    17.00 – 18.00

                     ČETRTEK      17.00 – 18.00

Vpisnina:  10.00 EUR

Članarina:  20.00 EUR     ( mesečno )