NOVINARSKO SREDIŠČE
Ta prostor namenjamo predstavnikom »sedme sile«. Trudimo se za zgledno sodelovanje z vsemi mediji. Ob dogovorjenih terminih smo na voljo za intervjuje, lahko vam pomagamo tudi z zanimivimi fotografijami tekem, treningov, posameznih prireditev ter dogodkov doma in v tujini. Na naši spletni straniVam ponujamo različne informacije, ki vam bodo v pomoč pri opravljanju vašega novinarskega dela: akreditacije, uporaba klubskega logotipa, oskrba s slikovnim in video materijalom, nakup vstopnic in VIP prostora, dostop do zanimivih in uradnih svetovnih spletnih strani. Zaradi ažurnosti je vsaka nova vest o dogajanju v klubu in povezavi s klubom objavljena na našem portalu. Že 5 let je obiskanost naše strani v porastu, zato smo v začetku leta 2012 stran grafično prenovili, saj je bolj pregledna in zanimivejša za vse obiskovalce iz domovine in tujine. Po raziskavi smo ena izmed obiskanejših strani športnih klubov. Naši cilji so visoki, saj svoje uspehe gradimo na naših temeljnih vrednotah in bogatih izkušnjah. Delamo izvirno in kakovostno. Biti v svetovnem vrhu je naš stalni izziv. Petnajst let smo vlagali v razvoj in danes se nam to obrestuje. V tujini smo postali »brend«. V domovini Sloveniji pa to prepuščamo Vam, da ponudite našim vrhunskim športnikom domačega rodu več medijskega prostora, saj je to naša uspešna mladina, ki jo je potrebno podpreti in se ji zahvaliti za vrhunske dosežke ter promocijo Slovenije. To je naše bogastvo in nacionalni interes, ki se ga ne zavedamo dovolj (Nasprotno npr. tuji trenerji in tekmovalci, ki v Slovenijo prihajajo po pogodbi za denar). Za medijsko promocijo kluba skrbimo še z številnimi dodatnimi projekti. V mesecu aprilu 2013, bo izšla publikacija z nazivom » TAJSKI BOKS V MESTU SITUL«, ki bo opremljena z vrhunskimi fotografijami, zanimivimi članki in nekaterimi presenečenji za vse generacije bralcev.
Kot prvo uradno registrirano društvo z licenco za tajski boks v Sloveniji in kot soustanovitelj Slovenske zveze tajskega boksa Vam bomo strokovna podpora na področju tajskega boksa, saj smo klub s 17-letno tradicijo in članstvom v OKS, evropski E.M.F. in svetovni organizaciji za tajski boks I.F.M.A. www.ifmamuaythai.org , pri kateri je naš predsednik član IO.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas vabimo v našo družbo.

Vsi novinarji z akreditacijo imate v našem NACIONALNEM CENTRU ZA TAJSKI BOKS v skupini REKREACIJA možnost izkoristiti 5 treningov GRATIS vsako leto.

AKREDITACIJA
Za predstavnike medijev velja pravilo prevzema akreditacije na press konferenci ali pred pričetkom dogodka na blagajni z vašim službenim akreditivom. Ob predhodni najavi pa so za Vas akreditivi že naslovljeni in jih samo prevzamete, kar nam najbolj ustreza zaradi priprave mize za novinarje, fotografe, snemalce … Dostop na ring za fotografe in snemalce je dovoljen v uradnem jopiču organizatorja.

PRESS KONFERENCA
Vabilo in vse podrobnosti vam posredujemo in vas osebno kontaktiramo najmanj sedem dni pred dogodkom. Po potrebi ažuriramo novinarske mape. Dan ali dva pred dogodkom vas ponovno kontaktiramo. Tekmovalci in organizator so na voljo za izjave na press konferenci in po tekmi, izključno pred PRESS panojem.
Naš info: akademija.tajskega.boksa@hotmail.com